Accreditaties

Er is accreditatie aangevraagd bij AbSG, Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals, het Verpleegkundig Specialisten Register en Registerplein.

  • Accreditatie Bureau Sociale Geneeskunde (AbSG)
  • Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register
  • Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals 
  • Registerplein​

 

Indien een accreditatieaanvraag is goedgekeurd vermelden wij dat met puntentoekenning op deze website.

Toegekend (update 22 maart 2019):

* Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register – 5 punten
* Accreditatie Bureau Sociale Geneeskunde (AbSG) - 6 punten
* Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden en Register Zorgprofessionals - 6 punten
* Registerplein - 6 punten

 

Procedure en voorwaarde
Indien u gebruik wilt maken van accreditatie, dan zijn er een paar zaken om rekening mee te houden. Leest u onderstaande voorwaarden en regels alstublieft goed door. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd mailen (info@decongresbalie.nl) of bellen (06-10165256). Op de congresdag zelf bent u uiteraard van harte welkom aan de Congresbalie.

Presentie verplicht
Voor het verkrijgen van punten is aanwezigheid verplicht. Om dit aan te tonen dient u bij vertrek één van de presentielijsten tekenen. Een aantal verenigingen vereist dat een deelnemer tenminste 90% van de bijeenkomst aanwezig is geweest, deze regeling houden wij aan voor alle accreditaties en/of voor het afgeven van een certificaat van deelname. Presentie wordt alleen doorgevoerd van deelnemers die vóór 09.30 aanwezig zijn en de presentielijst na 16:30 uur hebben getekend. Indien u eerder vertrekt maken wij hiervan een aantekening om de beroepsvereniging op de hoogte te stellen. Toekenning van punten is aan de accreditatiecommissie van de beroepsvereniging.

Registratienummer
Wanneer u gebruik wilt maken van accreditatie dan hebben wij uw registratienummer nodig. Uw registratienummer kunt u bij  inschrijving opgeven. Indien u dit (nog) niet gedaan heeft, kunt u zich bij onze registratiebalie melden of een e-mail sturen naar info@decongresbalie.nl

 

  • Deel deze informatie:
  • Facebook Social Share
  • Twitter Social Share
  • Linkedin Social Share