Nieuws

Prijswinnaar MIP.jpg

Iva Bicanic Meest Invloedrijke Persoon in de Publieke Gezondheid

"Seksueel geweld is de afgelopen jaren van een ‘persoonlijk probleem’ een maatschappelijk issue geworden, mede dankzij Iva Bicanic”. Voor haar niet aflatende inzet voor de slachtoffers van seksueel geweld is zij op het NCVGZ 2019 uitgeroepen tot Meest Invloedrijke Persoon in de Publieke Gezondheid 2018.

Lees meer
estafettestokje.jpg

Start samenwerking gezondheidscongressen

Een noviteit op het NCVGZ. Onder de titel ‘de Rekenkamer: Gezondheid loont!’ gaan we een interactieve dialoog voeren over de gezondheid als verdienmodel en elkaar (de diverse gezondheidscongres-sen) het estafettestokje doorgeven .

Lees meer
approved.png

Accreditatie

Er is accreditatie aangevraagd bij AbSG, Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals, het Verpleegkundig Specialisten Register en Registerplein.

Lees meer
Prijswinnaars PH proefschriftprijs.jpg

PH Proefschriftprijs

De winnaars van de PH Proefschriftprijs 2018 zijn tijdens het NCVGZ 2019 bekend gemaakt. Het zijn Mirjam Pot en Koen van der Swaluw! Zij delen de prijs ad € 1500,-.

Lees meer
afbeelding_update.png

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het congres. De tweewekelijkse nieuwsbrieven vindt u hier allemaal terug!

Lees meer
puzzelstukjes.png

Jouw ideale congresdag

Het programma stáát. Bereid je goed voor op je dag en verdiep je op de website vast op wat de tracks te bieden hebben. Je hoeft je keuzes niet vooraf kenbaar te maken. Dat doe je op de dag zelf.

Lees meer
MIP banner verkleind.jpg

De top-5 is bekend!

De top-5 is bekend! En deze week is het de laatste mogelijkheid om een naam door te geven. Dat kan nog tot 28 maart. Daarna is het woord aan de vakjury.

Lees meer