Café Weltschmerz

Doel: inspiratie
Trackleider: Thomas Plochg, NPHF

Word jij straks geïnterviewd in Café Weltschmerz?
Het NCVGZ is op zoek naar bevlogen sprekers, en dus misschien wel naar jou! Op het congres is ruimte om jouw verhaal rondom gezondheid, preventie, positieve gezondheid of het preventieakkoord te vertellen in Café Weltschmerz. Wil jij worden geïnterviewd of ken je iemand die geïnterviewd wil worden over dé actuele maatschappelijke thema’s uit het publieke domein? Dat kan!

Overal in de samenleving en in het bijzonder de gezondheidszorg wordt de roep om de beweging van nazorg naar voorzorg steeds luider. Daarom is het belangrijk dat het veld haar stem helder en duidelijk laat horen. Niet in oneliners maar op een gedegen en verdiepende manier over op dit moment relevante onderwerpen rondom gezondheid, preventie, positieve gezondheid en preventieakkoord. Kijk voor inspiratie naar de interviews in Café Weltschmerz tijdens NCVGZ 2018.

Het digitale tv-kanaal Café Weltschmerz zendt gravende, relevante video-interviews uit die worden afgenomen door kritische deskundigen uit een relevante branche, en dus niet door journalisten. Zij bouwen hun studio op tijdens het NCVGZ, waar de hele dag door interessante interviews worden opgenomen. Je hebt meteen publiek want de bezoekers kijken live mee.

De interviews worden gesponsord door jouw organisatie of we kijken mee of er andere sponsormogelijkheden mogelijk zijn. Als congresganger bent je van harte welkom om deze opnames bij te wonen. De video-interviews verschijnen na het NCVGZ-congres online op de website.

Neem voor meer informatie contact op met Anke Peters van deCongresbalie via info@decongresbalie.nl

 

  • Deel deze informatie:
  • Facebook Social Share
  • Twitter Social Share
  • Linkedin Social Share