Werk mee aan een nieuwe preventiekoers

Werkvorm: Werkatelier

Hoe gezond zijn we in 2040? Met welke nieuwe factoren moeten we rekening houden? En wat kunnen wij daar aan doen, wat zijn thema’s die volgens jou de hoogste prioriteit moeten krijgen in de komende jaren preventie? Heb je uitdagingen waar je alleen niet uitkomt en die op te lossen zijn met kennis? Je bent van harte welkom om mee te praten in de ZonMw-RIVM sessie Langer gezond leven: werk mee aan een nieuwe preventiekoers.

In deze sessie krijg je een eerste doorkijkje in de prioriteiten van het nieuwe ZonMw preventieprogramma. De ontwikkeling van dit nieuwe programma is in volle gang en we betrekken je graag daarbij. Je kunt tijdens deze sessie delen wat je belangrijke thema’s vindt op het gebied van preventie en publieke gezondheid. En welk type onderzoek het beste aansluit bij deze thema’s.

In deze sessie zijn er 3 inleidende presentaties. Vervolgens ga je op interactieve wijze aan de slag. Jouw inbreng wordt daarbij zeer op prijs gesteld.

De sessie wordt verzorgd door Karin van Gorp en Marja Westhoff (beiden ZonMw), Richard Janssen (vice voorzitter ZonMw en lid taskforce preventie NWA), Ivonne Sluijs (NWA kennisagenda Preventie) en Marieke Verschuuren (RIVM).

  • Deel deze informatie:
  • Facebook Social Share
  • Twitter Social Share
  • Linkedin Social Share