Gezondheid! Een perspectief vanuit ONVZ en Pon

Werkvorm: innovatief voorbeeld

Sanne van Rooy, corporate health manager ONVZ en Rik-Jan Modderkolk, international health manager Pon

ONVZ wil werkgevers in staat stellen om de vitaliteit van hun werknemers te stimuleren én (meetbaar) te verbeteren. In de eerste plaats voor het individu, wetende dat daarmee ook de bedrijfsresultaten positief beïnvloed worden en zorgkosten zullen dalen.
Pon is een internationale handels- en service organisatie waar in Nederland ruim 6.000 mensen hun inkomen verdienen. Pon barst van de ambitie en dat vraagt om een gezonde en vitale organisatie. Dat gaat niet vanzelf in een wereld waar vergrijzing en welvaartsziektes een grote rol spelen. En toch leggen ze de lat hoog. Pon wil het gezondste bedrijf van Nederland zijn. Omdat dat goed is voor medewerkers, omdat het goed is voor Pon en omdat het een bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke problemen.
Met JobFit slaan ONVZ en Pon de handen ineen. JobFit is het concept waarin ONVZ met werkgevers samenwerkt om gericht aandacht te besteden aan het verbeteren van gezondheid en inzetbaarheid door mensen te helpen en te inspireren. Samen ontwikkelen wij deze propositie. Stap voor stap, met maar één doel; meetbaar gezondere werknemers. 

  • Deel deze informatie:
  • Facebook Social Share
  • Twitter Social Share
  • Linkedin Social Share